HOT CHOCOLATE – CHOKLADMASSAGE – 50 min
En exotisk frestelse för hud och sinne…
Helkroppsmassage i varm 85% chokladolja.
Upplevelsen av denna varma och stimulerande behandling är oförglömlig…
Bli pigg och glad av choklad!
PRIS: 850,-
FEEL GOOD – 60 min
  • Rygg- och nackmassage
  • Ansiktsrengöring
PRIS: 850,-
CNM – CIRKULATION OCH NERVBANEMASSAGE – 1 tim 20 min
En djupgående och kraftfull massagemetod som primärt påverkar dina blodkärl, nervbanor och lymfkärl. Sekundärt påverkas kroppens samtliga vävnader och system samt deras samverkan. Vid kroniska smärtsyndrom tex fibromyalgi förekommer alltid syrebrist i vävnader dvs cirkulationsstörningar. Cirkulationsspärrar kan uppstå av många olika orsaker. Vävnader som får dålig genomblödning/syresättning reagerar med smärta, inlagring av slaggprodukter och nedsatt funktion.
Prova CNM-massage vid behov av ökad cirkulation och utrensning, vid värk och stelhet eller för att få bukt med celluliter. Massagernas Rolls Roys.
PRIS: 1150,-
LERINPACKNING – 50 min
Efter en lätt peeling blir hela din kropp inpackad i mineralrik lera som är djuprengörande och avgiftar din hud. Leran har en välgörande effekt på trötta och stela leder och muskler samt ökar cirkulationen. Huden får en fin lyster och blir len och mjuk. Under tiden leran verkar på kroppen appliceras en ansiktsmask och därefter får du ansiktsmassage. Inpackningen avslutas med en skön kroppslotion.
PRIS: 850,-
ALGINPACKNING – 50 min
En välgörande helkroppsinpackning. Den börjar med peeling för att huden bättre kan ta upp de nyttiga ämnena i algerna. Denna inpackning är slimmande och dränerande samt förbättrar hudstrukturen och ger fasthet. Därefter ges ansiktrengöring med mask och massage. Inpackningen avslutas med en skön kroppslotion.
PRIS: 850,-
ALOE HEAT MASSAGE – 50 min
En värmande massagebehandling. Aloe Vera liniment med extra djupverkan. Perfekt för dig med stela och ömma leder och muskler.
PRIS: 850,-
CHI-MASSAGE – 15 min
Används inom den traditionella kinesiska medicinen.

  • Aktiverar blod- och lymfcirkulationen
  • Förbättrar syreupptagningsförmågan (fettförbrännande)
  • Ökar vitaliteten
  • Stimulerar immunförsvaret
  • Löser muskelspänningar

Redan efter 10 minuter får man en känsla av viktlöshet. Ofta känner man ett behagligt vibrerande i hela kroppen.
Andningen blir djup och regelbunden. OBS! Ingen fysisk massage
15 minuter chi-massage motsvarar ca 10 km promenad.

PRIS: 350,-/pers
RYGG- OCH NACKMASSAGE – 25 min
Klassisk rygg- och nackmassage.
PRIS: 450,-
HELKROPPSMASSAGE – 50 min
Klassisk helkroppsmassage.
PRIS: 800,-
BASTUBÅT
Njut av värmen från den vedeldade kaminen och utsikten över Pickelsjön. Prova ett uppfriskande dopp för att sedan återvända in i den varma bastun. Det är här som kreativiteten och idéerna flödar. Max åtta personer.
PRIS: 350,-/pers
HOT STONE MASSAGE – 50 min
Ny fantastisk energigivande massagebehandling. Låt dig masseras med varma lavastenar i rytmiska flödande rörelser. Stenarna ger energi och ökar din blodcirkulation maximalt. En upplevelse utöver det vanliga!
PRIS: 850,-
AKUPRESSUR I JAPANSK MASSAGESTOL – 15 min
Bli nerbäddad i vår härliga massagestol som först mäter av din rygg och sedan stimulerar akupressurpunkterna längst med ryggraden. Cirkulationen ökar och immunförsvaret stärks. En varm och behaglig känsla sprider sig genom kroppen.
PRIS: 350,-
SPA-BAD
Bada utomhus i bubbelbad med 38-gradigt vatten. Året runt! Kombinationen av varmt vatten och välgörande massage är en upplevelse utöver det vanliga. Badet är tillfälligt stängt.
PRIS: 350,-/pers
 
PRESENTKORT
Koppla av! Vi har lösningen på dina presentproblem. Ge bort en upplevelse. Skickas även hem.
PRIS: Valfri summa

Boka tid

Avbokning senare än 24 timmar innan behandling måste vi tyvärr debitera.